HUMBI DUART NË NJË AKSIDENT/ 58-vjeçari arrin të mbyllë derën për herë të parë pas 5 vitesh – AlpeGossip
HUMBI DUART NË NJË AKSIDENT/ 58-vjeçari arrin të mbyllë derën për herë të parë pas 5 vitesh

HUMBI DUART NË NJË AKSIDENT/ 58-vjeçari arrin të mbyllë derën për herë të parë pas 5 vitesh

Pacienti i parë britanik që iu nënshtrua transplantimit të të dyja duarve mund të hapë derën për herë të parë në pesë vjet.

58-vjeçari, Chris King, humbi të dyja duart, përveç gishtit të madh, në një aksident të shkaktuar nga një makineri metalike në punën e tij në vitin 2013.

Por pas një operacioni të rrallë të realizuar në korrik dy vjet më parë, ai tashmë është në gjendje të ri-përdorë duart e tij, të cilat vijnë nga një donator.

King tha se ai më në fund mund të ndihet i lirë pasi futi çelësin tek brava dhe e rrotulloi për t’i hapur derën postierit.

58-vjeçari u shpreh se mund ta kujtonte përsosmërisht ditën kur përjetoi tmerrin që e la pa duar, por tha se nuk kishte dhimbje dhe asnjë traumë.

Ai zbuloi se ishte bllokuar për gjashtë minuta në vendin e punës, përpara se ndihmësit e parë të vinin. King ishte shumë afër vdekjes në ambulancë pas incidentit të tmerrshëm, por një mjekësh arritën që ta t’i shpëtonin jetën.