DO T’I ADHURONI/ Këto janë rrobat e banjës që do të jenë trendi i verës – AlpeGossip
DO T’I ADHURONI/ Këto janë rrobat e banjës që do të jenë trendi i verës

DO T’I ADHURONI/ Këto janë rrobat e banjës që do të jenë trendi i verës

Vera është duke ardhur dhe me siguri po mendoni për pushimet. Sigurisht që rrobat e banjës janë të parat për të cilat mendojmë pasi kemi planifikuar pushimet. Këtë vit trendet e rrobave të banjës janë përfundimisht printet e kafshëve. Të shumtë kanë qenë personazhet e famshëm që e kanë përqafuar këtë trend. Lori Hoxha u shfaq verën e kaluar me një trupore me print leopardi, ndërsa Kylie Jenner zgjodhi një palë me printin e lopës.