DO T’I ADHURONI/ Ky është trendi i vetëm i çizmeve që do të shkojë me çdo gjë që do të vishni – AlpeGossip
DO T’I ADHURONI/ Ky është trendi i vetëm i çizmeve që do të shkojë me çdo gjë që do të vishni

DO T’I ADHURONI/ Ky është trendi i vetëm i çizmeve që do të shkojë me çdo gjë që do të vishni

Nëse po kërkoni një aksesor që do të shkonte me çdo veshjen tuaj në garderobë, sigurohuni për një gjë: të jetë në ngjyrë kremi.

Sot do të flasim për gjysmë çizmet që i pamë kudo në Javën e Modës në Londër, dhe do të vërtetojnë teorinë tonë më sipër.

Nuk ka rëndësi nëse ke veshur xhinse apo një fustan, çizmet me lidhëse, ato cowboy apo me majë katrore, ky trend i çizmeve do ta plotësonte pamjen tuaj.

Më poshtë do të shihni modelet tona të preferuara të çizmeve ngjyrë kremi, që do t’i adhuroni: