DO T’I DASHURONI/ Këtë verë duhet t’i lyeni thonjtë VETËM me këtë ngjyrë – AlpeGossip
DO T’I DASHURONI/ Këtë verë duhet t’i lyeni thonjtë VETËM me këtë ngjyrë

DO T’I DASHURONI/ Këtë verë duhet t’i lyeni thonjtë VETËM me këtë ngjyrë

Pak më parë mësuam se kush ishin ngjyrat e thonjve më të bukura për 2019( mund t;i shihni këtu) Por gjithmonë ka një më të preferuar dhe një më të bukur. Nëse pyesni në çdo salon për ngjyrat e momentit do t;ju thonë: e kuqe, rozë, nude sepse janë ngjyra të vilat shkojnë më çdo dorë dhe mund t’i mbani në cdo event. Por këto ngjyra nuk janë aspak të guximshme!

 

Ajo ngjyrë me të cilën mund të rrezikoni këtë vit është jeshilja! Është ngjyra e momentit dhe këtë dueht ta pranojmë.

Sigurisht, ngjyrat tradicionale janë gjithmonë të bukura, por manikyri I veçantë ka një kënaqësi më vete.  Është një mënyrë për ti treguar botës se ndiqni trended dhe dini se si ti përvetësoni ato.

Një mënyrë për të treguar botës se jo vetëm që jeni në trend, por jeni për aventura, nëse ajo do të vijë në rrugën tuaj. Nëse e doni tingujt e kësaj, por nuk jeni të sigurt se cila e gjelbër për të shkuar me, këtu është një përzgjedhje e faves tonë të tanishme.