DO T’JU BËJNË TË NDIHENI NOSTALGJIK/ Publikohen pamjet e para të “Mbretit Luan” (VIDEO) – AlpeGossip
DO T’JU BËJNË TË NDIHENI NOSTALGJIK/ Publikohen pamjet e para të “Mbretit Luan” (VIDEO)

DO T’JU BËJNË TË NDIHENI NOSTALGJIK/ Publikohen pamjet e para të “Mbretit Luan” (VIDEO)

Pamjet e para të ‘Mbretit Luan’ do t’ju bëjnë të ndiheni nostalgjik.

Një trajler është publikuar dhe përmban një skenë të rëndësishme nga filmi i Disney.

Vetëm 1 minutë e gjysmë, trajleri ngjall emocione për dashamirësit e ‘Mbretit Luan’.

Donald Glover vjen si Simba, Beyonce si Nala dhe James Earl Jones si Mufasa.

Elton John dhe Hans Zimmer janë kompozuesit e muzikës së filmit.

Origjinali i “Mbretit Luan” u animua dhe u publikua në vitin 1994.

Filmi i ri është planifikuar të dalë në vitin 2019.