“DOJA TË KËRCEJE…”/ Diola i bën një rreng Xhonatanit, si e priti ai (VIDEO) – AlpeGossip
“DOJA TË KËRCEJE…”/ Diola i bën një rreng Xhonatanit, si e priti ai (VIDEO)

“DOJA TË KËRCEJE…”/ Diola i bën një rreng Xhonatanit, si e priti ai (VIDEO)

Diola Dosti dhe Xhonatani ishin çifti që fituan sfidën me lojën e bebit. Ata ishin kujdesur më mirë për të, e si pasojë patën edhe një shpërblim nga Vëllai i Madh.

Ata mbrëmë kanë  darkuar së bashku në dhomën e surprizave. Gjatë kësaj darke, Diola është munduar që t’i bëjë një rreng Xhoni

Ky i fundit largohet një moment nga aty dhe Dosti vendos që të futet poshtë tavolinës që kur të rikthehet Xhonatani, të mendojë se ajo është larguar.

Kur Xhoni kthehet në dhomën e surprizave sheh që nuk është Diola dhe ulet në vendin e tij. Më pas Dosti, e cila ndodhej poshtë tavolinës i kapi këmbën Xhonatanit.

VIDEO

VIDEO