Doni të humbisni peshë? Provoni këto pozicione seksi – AlpeGossip
Doni të humbisni peshë? Provoni këto pozicione seksi

Doni të humbisni peshë? Provoni këto pozicione seksi

Seksi mund të kthehet nj një sport që ju ndihmon të humbisni kilogramët e tepërt . Gjithashtu mund t’iu ndihmojë të forconi muskujt e këmbëve, barkut apo edhe të vitheve. Pozicionet ideale për ta arritur këtë janë:

Në këmbë

Nëse ky pozicion nuk ofron komoditetin e të ndenjurit shtrirë, atëherë do të thotë se mund t’ju ndihmojë për të humbur më shumë energji, por edhe për të forcuar muskujt, që në këtë rast përfshin thuajse shumicën e tyre.

Femra në pozicionin sipër

Është rasti klasik, kur femra është sipër dhe e bën këtë një pozicion të favorshëm për stërvitjen e muskujve të barkut dhe të vitheve.

Pozicion ‘misionari’

Në këtë pozicion lëvizjet mundësojnë kontraktimin e muskujve të barkut, por ajo që është e rëndësishme është zgjatja e raportit dhe thellimi i rezultateve në të gjithë muskujt.