Pranoi publikisht se pret një vajzë, Xhensila tregon dëshirën e parë: Dua që… – AlpeGossip
Pranoi publikisht se pret një vajzë, Xhensila tregon dëshirën e parë: Dua që…

Pranoi publikisht se pret një vajzë, Xhensila tregon dëshirën e parë: Dua që…

E ftuar në “Në kurthin e Piter Pan” Xhensila pranoi publikisht se priste një vajzë.

Lajmi u bë me dijeni në një mënyrë shumë simbolike, Xhensila zgjidhi fjongon e një pakoje të madhe dhe që aty dolën disa tullumbaca në ngjyrë rozë.

Përgjatë intervistës Xhensila u pyet nëse kishte në plan ta ushqente ose jo fëmijën me gji.

“Uroj të kem qumësht gjiri. Do të isha një nënë egoiste nëse nuk do ta ushqeja fëmijën me gji.”