DUHE T’I SHIKONI PATJETËR KËTO FOTO/ Nëse jeni fiksuar pas xhaketave të gjera – 7 mënyra si t’i kombinoni – AlpeGossip
DUHE T’I SHIKONI PATJETËR KËTO FOTO/ Nëse jeni fiksuar pas xhaketave të gjera – 7 mënyra si t’i kombinoni

DUHE T’I SHIKONI PATJETËR KËTO FOTO/ Nëse jeni fiksuar pas xhaketave të gjera – 7 mënyra si t’i kombinoni

Ne besojmë fuqimisht se të gjithë mund të veshim çfarë kemi dëshirë, për sa kohë ndihemi rehat dhe jemi vetvetja. Megjithatë, disa këshilla nuk i bëjnë keq askujt. Në vijim kemi sjellë disa ide se si mund të kombinoni një xhaketë që është një ose dy masa më e madhe se masa juaj e zakonshme.

1. Këmishë e bardhë + xhinse me prerje të drejtë

Nëse jeni fiksuar pas xhaketave të gjera – 7 mënyra si

2. Fustan + xhaketë

Nëse jeni fiksuar pas xhaketave të gjera – 7 mënyra si

3. Fustan i shkurtër + atlete

Nëse jeni fiksuar pas xhaketave të gjera – 7 mënyra si

4. Streçe + bluzë

Nëse jeni fiksuar pas xhaketave të gjera – 7 mënyra si

5. Crop top + xhinse me bel të lartë

Nëse jeni fiksuar pas xhaketave të gjera – 7 mënyra si

6. Set: pantallona + xhaketë

Nëse jeni fiksuar pas xhaketave të gjera – 7 mënyra si

7. Fustan i thurur + xhaketë

Nëse jeni fiksuar pas xhaketave të gjera – 7 mënyra si