PËR JU GOCA! Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë verë – AlpeGossip
PËR JU GOCA! Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë verë

PËR JU GOCA! Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë verë

Harroje minimalizmin këtë verë dhe guxo me ngjyra që bien direkt në sy. Ne të sjellim disa ide thonjsh që janë kaq ekstra, sa do t’i adhurosh menjëherë!

Ombre

Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë

@LOLATIPSCONTACTO/ PINTEREST

E kuqe që bie në sy

Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë

@MARIASVPL/ PINTEREST

Neon

Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë

@THEZOEREPORT/ PINTEREST

Pastel me lule

Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë

@TIA_DANIELLE/ PINTEREST

French me 2 ngjyra

Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë

@FIVESENSESOFLIVING/ PINTEREST

Strawberry-glazed donut

Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë

@HOWLIFESTYLES/ PINTEREST

Delikatë

Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë

@FABMOODMAG/ PINTEREST

Cyber

Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë

@NAZISHSYED29/ PINTEREST

French pastel

Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë

@NAZISHSYED29/ PINTEREST

Metalike

Disa trende thonjsh që duhet t’i provosh patjetër këtë

@THETRENDSPOTTER/ PINTEREST