DUHET TA DINI/ Ky veprim kaq i thjeshtë mund të parandalojë problemet me ereksionin – AlpeGossip
DUHET TA DINI/ Ky veprim kaq i thjeshtë mund të parandalojë problemet me ereksionin

DUHET TA DINI/ Ky veprim kaq i thjeshtë mund të parandalojë problemet me ereksionin

Problemet me ereksion janë prezente në moshë të shtyer, megjithatë mund të shfaqen edhe në moshë të re.
Burrat, të cilët nuk i pastrojnë dhëmbët dy herë në ditë, janë pothuajse tri herë më shumë gjasa të vuajnë nga problemet me ereksionit, ka zbuluar një studim.

Sëmundja e mishit të dhëmbëve – e shkaktuar nga mos larja – mendohet të rritë shanset për dëmtimin e enëve të gjakut që furnizojnë penisin me gjak, transmeton lajmi.net.

Një përmbledhje studimesh që përfshinin më shumë se 200.000 burra, kanë gjetur një lidhje të drejtpërdrejtë midis dy gjendjeve shëndetësore, thonë ekspertët.

Hulumtimi shton në evidencë në atë se higjiena e dobët e gojës mund të ndikojë në përformancën e një njeriu në dhomën e gjumit dhe potencialisht të ketë pasoja të tjera shëndetësore.