DUHET TA PROVONI/ Vendosni një limon afër shtratit tuaj dhe shikoni çfarë do të ndodhë – AlpeGossip
DUHET TA PROVONI/ Vendosni një limon afër shtratit tuaj dhe shikoni çfarë do të ndodhë

DUHET TA PROVONI/ Vendosni një limon afër shtratit tuaj dhe shikoni çfarë do të ndodhë

Gjithkush e di se limonët janë të dobishëm për ne për shkak të nivelit të lartë të vitaminës C.

Ne e shtojmë këtë pemë në çaj, e përdorim atë në gatime dhe gjithashtu edhe kur jemi me grip. Megjithatë, këto nuk janë të gjitha vetitë e limonave.

Më poshtë keni disa nga përfitimet që mund të kemi ne nëse vendosim një gjysmë kokërr limoni në komodinën pranë shtratit tonë.

Do të ndiheni të relaksuar

Përqendrimi dhe vëmendja juaj do të përmirësohet

Gjendja juaj emocionale do përmirësohet

Ajri do të pastrohet nga mikrobet

Jo më presion shumë të lartë të gjakut

Insektet nuk do t’ju shqetësojnë më.