DUHET TË SHIHNI FOTOT/ Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me këto 6 lloje këpucësh – AlpeGossip
DUHET TË SHIHNI FOTOT/ Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me këto 6 lloje këpucësh

DUHET TË SHIHNI FOTOT/ Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me këto 6 lloje këpucësh

Verë, na ke munguar. Dhe nëse ka një gjë për të cilën kemi numëruar mbrapsht këtë vit, padyshim ka qenë rikthimi i sezonit të këmbëve të zhveshura. Radha e pantallonave të shkurtra!  Me çfarë t’i kombinojmë që të duken përherë stil?

Atletet retro

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Slingbacks

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Sandalet/shapkat me rripa

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Shapka me gisht

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Shapka pa takë

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Mules

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Më besoni - Pantallonat e shkurtra duken edhe më në modë me

Burimi: Who What Wear