DUHET T’I KENI EDHE JU PATJETËR/ 10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë 2023-shit – AlpeGossip
DUHET T’I KENI EDHE JU PATJETËR/ 10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë 2023-shit

DUHET T’I KENI EDHE JU PATJETËR/ 10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë 2023-shit

Këpucët e bëjnë më të bukur ose mund ta prishin komplet veshjen tënde, ama me këto trende do të jesh gjithmonë yll dhe në qendër të vëmendjes:

Sandalet me platformë

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë

GETTY IMAGES
Çizmet e gjata
10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë

GETTY IMAGES

Sandale me takë të ulët

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë

GETTY IMAGES

Kambale

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë

GETTY IMAGES

Sandale me gisht

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë

GETTY IMAGES

Çizmet me xixa

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë

GETTY IMAGES

Shumë rripa

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë

GETTY IMAGES

Sandale transparente

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë

GETTY IMAGES

Taka të trasha

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë

GETTY IMAGES

Këpucë loafers

10 trende këpucësh që do t’i shohësh kudo gjatë

GETTY IMAGES