DUHET TI PROVONI PËRSËRI/ Manikyri french është rikthyer pas shumë kohësh – AlpeGossip
DUHET TI PROVONI PËRSËRI/ Manikyri french është rikthyer pas shumë kohësh

DUHET TI PROVONI PËRSËRI/ Manikyri french është rikthyer pas shumë kohësh

Manikyri french hyn në të njëjtën kategori me xhinset me shtrat të ulët dhe celularët me kapak: pjesë e të kaluarës. Shumë popullorë për një moment, të lënë në harresë shkurtimisht më pas. Deri më tani. Tani, thonjtë french janë sërish në modë.

Sado kundër të jeni, dizenjot e Bella Hadid, Hailey Bieber dhe Beyonce do t’ju tundojnë t’i provoni njëherë. Manikyri french është kudo dhe do të pushtojë pjesën e mbetur të 2019-s.

Në dallim nga fundi i viteve ’90 dhe fillimi i viteve 2000, këtë herë mund të përdorni ngjyra më të mbytura ose ngjyra më vibrante.

Për frymëzim, shihni më poshtë. E keni parasysh procedurën tashmë.

Beyonce

Hailey Bieber

Gigi Hadid

Bella Hadid

Kim Kardashian

Camila Cabello

Brie Larson