Duken shumë tërheqëse dhe argëtuese por jo! Këto janë 5 pozicionet më të rrezikshme për ju. – AlpeGossip
Duken shumë tërheqëse dhe argëtuese por jo! Këto janë 5 pozicionet më të rrezikshme për ju.

Duken shumë tërheqëse dhe argëtuese por jo! Këto janë 5 pozicionet më të rrezikshme për ju.

Të gjithë përpiqen që të marrin më të mirën nga një marëdhënie. Disa janë më mirë e disa më keq, por të gjithë provojnë sa më shumë që munden. Disa thjesht nisen nga filmat porno, por kujdes pasi nuk jo të gjithë jemi profesionistë.

Disa pozicione duken shumë tërheqëse, mbase janë dhe shumë argëtuese, por a e keni menduar se si do të ishte nëse diçka do të shkonte keq. Sidomos për meshkujt nuk është bukur që të shkojnë në spital me fraktura penisi. Më poshtë keni listën me pozicionet më të rrezikshme të seksit dhe më vjen keq që t’iu them, por nuk do të mund që t’i evitoni dot që të gjitha ato!

1. Pogo Stick– mbase meshkujt ndjehen mjaft energjike dhe të fuqishëm kur bëjnë këtë, por nëse partnerja ushtron shumë peshë, gjërat nuk shkojnë dhe aq mirë.

2.Cowgirl– mbase një ndër të preferuarit tuaj, por si do të ishte nëse partneri ose partnerja do të rrëshkiste pa ndashur. Mbase mashkulli s’do të përfundonte shumë mirë. Më saktë do të pendohej gjatë për një pakujdesi të çastit.

3.Stairway to Heaven– thjesht kujdes nga shkallët. Mund që të vriteni keq kur thjesht bini nga ato e jo kur bini gjatë kohës që po kryeni marëdhënie.

4. Waterfall– të jesh gjysmë në krevat dhe gjysmë në tokë nuk të jep shumë qëndrueshmëri. As partnerja juaj nuk është se ka ku të mbahet në ato çaste prandaj nëse njëri rrëshket, të dy rrëshkasin dhe si në secilin nga rastet e përmendura meshkujt janë ata që e pësojnë.

5. Topi i bollshëme i rrufeshëm Zvicerian– Mbase jo dhe aq popullor por ky është burimi më i madh i frakturave të mikut më të mirë të mashkullit. Nëse keni përvojë me këtë e dini shumë mirë se sa lehtë është që partnerja juaj t’iu rrëshkasë nga duart në ato çaste.