E DINIT? Këto veprime në krevat me partnerin/partneren do t’jua shkatërrojnë lidhjen – AlpeGossip
E DINIT? Këto veprime në krevat me partnerin/partneren do t’jua shkatërrojnë lidhjen

E DINIT? Këto veprime në krevat me partnerin/partneren do t’jua shkatërrojnë lidhjen

Nuk ka asgjë më të mirë pas një ditë të lodhshme se sa të shtrihesh në shtratin e gjumit.

Ndërsa disa prej nesh i zë gjumi direkt, ka të tjerë që ara se të mbyllin sytë lexojnë ndonjë libër ose shikojnë televizor. Por, pikërisht këto metoda mund të jenë shkatërruese për parterin i cili mund të jetë duke u munduar që të flejë në qetësi.

Një studim i ri nga një kompani dyshekësh ka zbuluar gjërat dhe veprimet që irritojnë më shumë meshkujt dhe femrat në krevat dhe të gjithë ndoshta jemi nga pak fajtorë.

Vendin e parë si veprimi më acarues brenda dhomës së gjumit, për të cilin bien dakord dy gjinitë është kur partneri fillon të diskutojë me ju në krevat.

Kjo është vërtet e bezdisshme dhe nuk duhet shumë argumente për t’na bindur që kjo është vërtet e keqe dhe duhet shmangur me çdo kusht kur jeni në krevat.

Vendin e dytë si gjëja më acaruese është kur partneri ‘vjedh’ mbulesën e llogaritur për t’ju mbuluar të dyve dhe për këtë më të shqetësuara ishin gratë.

Vendin e tretë e zë biseda në telefon ndërkohë që në anën tjetër keni partnerin, ky ishte shkaktari që mërzit më shumë çiftet.

Gjëja e katërt problematike ishte gërhitja, e cila shqetësonte 54% të femrave dhe 46% të meshkujve.