E FRIKSHME! Parashutistët përplasen në ajër në lartësinë 2 kilometra – AlpeGossip
E FRIKSHME! Parashutistët përplasen në ajër në lartësinë 2 kilometra

E FRIKSHME! Parashutistët përplasen në ajër në lartësinë 2 kilometra

Hedhja me parashutë për dy persona për pak sa nuk rezultoi fatale për jetën e tyre.

Në lartësinë mbi 2 km parashutat e tyre u ngatërruan dhe gjithçka doli jashtë kontrollit.

Parashutistët fillestarë po trajnoheshin dhe po përpiqeshin të kryenin disa formacione shumë të ndërlikuara në Gold Coast të Australisë të shtunën.

Trajneri i tyre nuk mund të bënte asgjë tjetër përveçse të shikonte i tmerruar ngjarjen nga toka,

Parashutat e dy studentëve të tij u ngatërruan në ajër me njëra-tjetrën për shkak të erës që frynte. Të bashkuar, ata bën spirale për afro 30 sekonda derisa ranë poshtë, por për fat të mirë arritën t’i hapin parashutat rezervë.