A e kanë mbaruar gjimnazin Ornela dhe Majlinda Bregu? – AlpeGossip
A e kanë mbaruar gjimnazin Ornela dhe Majlinda Bregu?

A e kanë mbaruar gjimnazin Ornela dhe Majlinda Bregu?

Po t`i shikonin në rrugët e Shqipërisë do t`i njihnim. Se si Ornela, ashtu edhe Majlinda Bregu janë të dyja figura të njohura. Po nëpër rrugët e botës kanë gjithë të drejtën e botës t`i ngatërrojnë me gjimnazistet. Po edhe po t`ua hidhnin ndonjë fjalë, sërish s`do kishin faj. Me flokët gjysmë të kapura, në ngjyrë natyrale, si ato vajzat që ende s`kanë bërë mbrëmjen e maturës e s`i kanë lyer, me xhinse, atlete dhe bluza sportive, fiks si në një ekskursion të shkollës së mesme. E ka thënë edhe vetë Majlinda: “Kur ishim njëherë në ekskursion”. Fiks ashtu duken.

(Majlinda dhe Ornela Bregu, foto nga Instagrami)