E NISËN MBARË MARDHËNIEN SI KUNATA/ Einxhel shfaqet me motrën e DAGZ: Për kafe… – AlpeGossip
E NISËN MBARË MARDHËNIEN SI KUNATA/ Einxhel shfaqet me motrën e DAGZ: Për kafe…

E NISËN MBARË MARDHËNIEN SI KUNATA/ Einxhel shfaqet me motrën e DAGZ: Për kafe…

Einxhel dhe motra e Dagz, e kanë nisur mbarë me kafe turke dhe aq u desh që të bëhej viral në rrjet takimi i tyre.

Shprehja e Einxhe: “kush është për një kafe turke…” u bë virale kur ajo ishte në shtëpinë e BBV dhe tani që ka dalë jashtë e po shijon lidhjen me Dagz, edhe takimet me kunatën nuk mund të shpëtonin pa ca shprehje të tilla. Einxhel dhe Aurora, kanë kaluar edhe mbrëmjen bashkë, teksa kërcejnë dhe shijojnë muzikën e Dagz dhe PM, bashkë me Semin e të tjerë miq të përbashkët.