E PAZAKONTË/ Kamerat e sigurisë kapin fantazmën (VIDEO) – AlpeGossip
E PAZAKONTË/ Kamerat e sigurisë kapin fantazmën (VIDEO)

E PAZAKONTË/ Kamerat e sigurisë kapin fantazmën (VIDEO)

Meni Pitoscia, 46 vjeç, kapi pamjet me kamerën e saj te dera, duke pritur  një pako që kishte porositur.
Ajo tregon një prani të tejdukshme që del nga një stol në të majtë, duke kaluar përpara kamerës dhe më pas duke kaluar në të djathtë.

Zonja Pitoscia tha: ‘Qeni im filloi të leh dhe vrapoi drejt derës. Unë isha duke pritur një pako kështu që unë  kupjtova se ishte personi që do të dorëzonte porosinë time”.

“Unë shkova te dera dhe shikoja nga dritarja, sepse unë kam një dritare të madhe në derën time dhe i thashë: ‘Nuk shoh asgjë’. “Pastaj, ndërsa po kthehesha përreth dhe u ktheva në kuzhinë, mora një njoftim në telefonin tim – ‘Aktivizimi i alarmit të ziles së derës’.

‘Kështu që unë pashë në video dhe thashë’ çfarë është kjo?

“Shumica e njerëzve thonë se është një shpirt, është një engjëll kujdestar”, tha ajo.