SIPAS STUDIUESVE TË NJOHUR/ Ja çfarë tregon gishti i vogël për personalitetin tuaj – AlpeGossip
SIPAS STUDIUESVE TË NJOHUR/ Ja çfarë tregon gishti i vogël për personalitetin tuaj

SIPAS STUDIUESVE TË NJOHUR/ Ja çfarë tregon gishti i vogël për personalitetin tuaj

Ju nuk mund ta besoni se sa shumë mund të tregojë gishti juaj i vogël në lidhje me personalitetin dhe karakterin që ju keni. Sipas studiuesve të njohur, gjatësia e gishtit tënd të vogël mund të tregojë tipin e personit që ju jeni dhe tiparet e spikatshme të personalitetit tuaj.

Ekzistojnë tri lloje kryesore të njerëzve, Lloji A, B dhe C. Hidhini një sy gishtit tuaj të vogël për të gjetur se cilit lloj i takoni dhe lexoni për të mësuar më shumë për personalitetin tuaj bazuar në gjatësinë e gishtit tuaj të vogël!

Lloji  A

Ju keni një zemër jashtëzakonisht të madhe dhe gjithmonë jeni të gatshëm për të ndihmuar ata në nevojë.

Lini mënjanë gënjeshtrat dhe pandershmëritë sepse ata shkojnë kundër të gjitha parimeve tuaja.

Gjithmonë mbroni ndjenjat tuaja dhe nuk hapeni lehtë me të huajt.

Ndonjëherë përpiqeni të dukeni më të fortë dhe më të hapur sesa jeni në të vërtetë. Megjithatë, sapo të keni fituar besimin tuaj, ju bëheni shumë më të hapur dhe më të gjallë.

Sytë e tu janë shumë ekspresiv.

Ju nuk i pëlqeni njerëzit e trashë dhe kjo nganjëherë mund t’ju bëjë të dukeni pak të çuditshëm dhe arrogant.

Ju jeni mjaft punëtor dhe gjithmonë kryeni çdo detyrë të caktuar, madje edhe ato më të mërzitshme dhe të pakuptimta.

Lloji  B

Ju keni aftësinë për të mbajtur qetësi mes kaosit dhe çrregullimit.

Ju nuk hapeni lehtë me të huajt. Në fillim gjithmonë dukesh i ndrojtur dhe i shkëputur.

Shpirti juaj është shumë i brishtë, edhe pse nuk e tregon gjithmonë.

Ju jeni një partner besnik dhe i përkushtuar në marrëdhëniet e dashurisë. Gjithmonë jepni 100% të dashurisë dhe përkushtimit tuaj dhe vazhdimisht mendoni për të dashurin tuaj.

Ndiqni me vendosmëri të gjitha objektivat që vendosni vetë për t’i çuar ato deri në fund.

Ju njiheni për aftësinë tuaj për të mbajtur sekrete.

Ju keni shumë frikë të lëndoheni. Edhe nëse ndonjëherë përpiqesh të japësh përshtypjen se je absolutisht i pavarur, në të vërtetë ëndërron të gjesh shpirtin tënd binjak.

Lloji  C

Asnjëherë nuk ndjeni urrejtje kundër atyre që ju lëndojnë.

Jeni përshkruar shpesh si një person i shoqërueshëm i cili pajtohet me të gjithë.

Ju jeni gjithmonë të respektuar nga të tjerët, edhe kur mendimet tuaja ndryshojnë nga të tyret.

Nuk ju pëlqejnë surprizat. Ndiheni shumë të sikletshme kur nuk dini çfarë do të ndodhë.

Mundoheni të mbani shqetësimet dhe problemet për veten tuaj dhe kjo është shpesh shkak i keqkuptimeve me partnerin tuaj, i cili shpesh nuk e kupton arsyen e sëmundjes tuaj.

Ju jeni një person shumë i drejtpërdrejtë që i pëlqen t’i thotë gjërat ashtu siç janë dhe preferoni që ata që kanë të bëjnë me ju të bëjnë të njëjtën gjë. Ju pëlqen ta rrethoni veten me njerëz të ndershëm dhe autentikë.

Sidoqoftë, në mënyrën tuaj të të qenit ka gjithashtu një venë dominuese, e cila tenton të shfaqet në kohë konflikti ose diskutimesh. Nga ana tjetër, ju jeni gjithmonë i pari që kërkoni falje pas një argumenti.