“E SHPËTOVE TI BËSH QEJFIN DONALDIT”/ Banorët flasin për nominimet. Ja çfarë thotë Monika – AlpeGossip
“E SHPËTOVE TI BËSH QEJFIN DONALDIT”/ Banorët flasin për nominimet. Ja çfarë thotë Monika

“E SHPËTOVE TI BËSH QEJFIN DONALDIT”/ Banorët flasin për nominimet. Ja çfarë thotë Monika

Pas surprizës për Beatrix mbrëmja në “Big Brother VIP” pasoi dhe me një diskutim për nominimet.

Në një video të nxjerrë nga produksioni shihen pa kënaqësitë e banorëve.

Ppr një ndër ta ishte Iliri që shprehu pakënaqësi pasi as Arjola dhe Monika nuk e shpëtuan.

Monika u shpreh se shpëtoi Beatrix pasi ajo e ka shpëtuar në një situatë të keqe dhe e shpëtoi pasi të shpëtonte dhe Arjolën nga situata që nuk e shpëtoi më parë Beagrixin.

Ndëraa Iliri i thonë në video Minikës e shpëtove ti bësh qejfin Donaldit.