E THOTË SHKENCA, JO NE/ Ja cilët janë burrat më të pashëm në botë – AlpeGossip
E THOTË SHKENCA, JO NE/ Ja cilët janë burrat më të pashëm në botë

E THOTË SHKENCA, JO NE/ Ja cilët janë burrat më të pashëm në botë

Si rezultat i studimit të vazhdueshëm shkencor në kërkim të fytyrës perfekte, Robert Pattinson u shpall burri më i pashëm në botë,

Aktori britanik, 33 vjeç, përputhej 92.15% me Raportin e Artë Phi të Bukurisë, që besohet e mat perfeksionin fizik.

Sytë, vetullat, hunda, buzët, mjekra, nofulla dhe forma e fytyrës së aktorit u krahasuan me të tjerë të famshëm dhe Pattinson i afrohet më së shumti idealit grek të bukurisë.

Sipas shkencës, këta janë burrat më të pashëm

Lista u përpilua nga kirurgu kozmetik Dr. Julian De Silva që përdor një lloj teknologjie të kompjuterizuar.

Sipas shkencës, këta janë burrat më të pashëm

Në vend të dytë u rendit aktori Henry Cavill me 91.64%.

Sipas shkencës, këta janë burrat më të pashëm

Në vend të  tretë, Bradley Cooper me 91.08%.

Sipas shkencës, këta janë burrat më të pashëm

Në vend të katërt, Brad Pitt me 90.50%

Sipas shkencës, këta janë burrat më të pashëm

Në vend të pestë, George Clooney me 89.91%.

Sipas shkencës, këta janë burrat më të pashëm

Në vend të gjashtë, Hugh Jackman me 89.64%.

Sipas shkencës, këta janë burrat më të pashëm

Në vend të shtatë, David Beckham me 88.96%.

Sipas shkencës, këta janë burrat më të pashëm

Në vend të tetë, Idris Elba me 88.01%.

Sipas shkencës, këta janë burrat më të pashëm

Në vend të nëntë, Kanye West me 87.94%.

Sipas shkencës, këta janë burrat më të pashëm

Dhe në vend të dhjetë, Ryan Gosling me 87.48%.

Sipas shkencës, këta janë burrat më të pashëm