E vjetër, e vjetër, por e bukur. Kur Rudina dhe Mia ecnin mbi retë prej bore (FOTO) – AlpeGossip
E vjetër, e vjetër, por e bukur. Kur Rudina dhe Mia ecnin mbi retë prej bore (FOTO)

E vjetër, e vjetër, por e bukur. Kur Rudina dhe Mia ecnin mbi retë prej bore (FOTO)

Nuk e dimë ç`po bëjnë këtë të shtunë Mia dhe Rudina, po ca ditë më parë qenkan kënaqur. Rudina ka postuar një nga ato fotot kursimtare, por të bukur ama. Mia dhe mami i kanë gjetur retë në tokë. Ishin pushimet që bënë në dëborë. “Kur eci mbi dëborën në tokë dhe më duket sikur po eci mbi re”, shkruan Rudina. Mia po e adhuron borën, duke e parë me ngulm dhe këtë rast ka pritur babi fotografi për ta shkrepur aparatin. Këtë postoi dhe Rudina.

(Rudina dhe Mia, foto nga Instagrami)
S`ia pamë e s`ia pamë ato syçkat vogëlushes.