Ekzistojnë 4 lloje penisësh në këtë botë: Zgjidhni të preferuarin tuaj (FOTO) – AlpeGossip
Ekzistojnë 4 lloje penisësh në këtë botë: Zgjidhni të preferuarin tuaj (FOTO)

Ekzistojnë 4 lloje penisësh në këtë botë: Zgjidhni të preferuarin tuaj (FOTO)

Ok, së pari duhet të theksojmë që penisët janë kaq të larmishëm dhe forma e tyre e vërtetë mund të shihet vetëm gjatë ereksionit. Të gjithë mund ta kenë një penis, madje as gjatësia nuk ka rëndësi, por forma është gjithçka! Më poshtë ju sjellim 4 lloje penisësh, që ia kanë dalë të kategorizojnë organin mashkullor në bazë të formës.

 

1
KokëmadhiTek këto penise, koka është dukshëm më e madhe se trupi i penisit.


2
Bullafiqi
Tek këto penise, koka është më e vogël dhe trupi duket pak më ‘i shëndoshë’.


3
Kthesa
Disa burra kanë një kthesë të lehtë tek penisi. Ka një ligament që ngre penisin lart rreth 10 gradë.


4
I përthyerNë të tilla raste, meshkujt duhet të jenë pak të shqetësuar, sepse mund të jetë tregues i sëmundjes ‘peyronie’, thënë ndryshe shtrembërimit të penisit.


Ja pra miq, sapo zbërthyem botën magjike të penisëve dhe çdo gjë u bë më e qartë.

 

Burimi: BuzzFeed