ELEGANT DHE MUST/ Rripat e mesit” aksesori trend i sezonit që po çmend vip-et – AlpeGossip
ELEGANT DHE MUST/ Rripat e mesit” aksesori trend i sezonit që po çmend vip-et

ELEGANT DHE MUST/ Rripat e mesit” aksesori trend i sezonit që po çmend vip-et

Rripat e mesit të janë  një nga aksesorët kryesorë dhe must  të sezonit. Kohët e fundit po shohim se ky trend është rikthyer sërish pas një mungese të gjatë.

Ai vazhdon të jetë aksesori më  të rëndësishëm për këtë sezon që duhet  të jetë në garderobën tuaj. Rripi i mesit që po e shohim kudo, po bëhet gjithnjë e më shumë trend. Prandaj vajza shihni kombinimet e vip-eve për tu frymëzuar.

Rripin mund ta kombinosh nga veshjet  thjeshta deri tek ato elegante duke ju xnjerr super elegante dhe stil.

Shihni disa nga kombinimet e  vip-eve për çdo rast.

Lori Hoxha

Armina Mevlani

Jonida Maliqi

Alketa  Vejsiu

Arbana Osmani

AlpeNews.al