Ema Andrea flet për operacionet plastike...ka kryer ajo ndërhyrje të tillë? - AlpeGossip
Ema Andrea flet për operacionet plastike…ka kryer ajo ndërhyrje të tillë?

Ema Andrea flet për operacionet plastike…ka kryer ajo ndërhyrje të tillë?

Aktorja e njohur Ema Andrea ka qenë e përfolur kohët e fundit për shkak të romancës së saj të re dhe gjithashtu për problematikën e Teatrit Kombëtar.
Por e ftuar në emisionin “Cover”, Ema është pyetur për operacionet plastike.

Aktorja është shprehur se gjithnjë kujdeset për veten duke përfshirë këtu edhe trajtimin e lëkurës me qeliza staminale, dhe kjo nuk ka qenë e gjitha.

Gjithashtu Andrea u shpreh se ka kryer mjekësinë estetike për një periudhë një vjeçare, duke e pranuar kështu ndërhyrjen estetike.