ETHET E GARËS/ Donaldi apo Arditi? Ja kush është banori i eleminuar nga “Big Brother VIP – AlpeGossip
ETHET E GARËS/ Donaldi apo Arditi? Ja kush është banori i eleminuar nga “Big Brother VIP

ETHET E GARËS/ Donaldi apo Arditi? Ja kush është banori i eleminuar nga “Big Brother VIP

Edicioni i Big Brodher VIP vazhdon me eliminimin e banorëve në çdo “Prime” të ditës së marte dhe të premte. Banori i cili u largua pas votave të publikut është Arditi.

Ditën e martë i preferuari i publikut u zgjodh këngëtarja, Fifi derisa në nominime për eliminim ishin Granti dhe Arditi ndërsa Fifi si e preferuara pati mundësinë ta largojë njërin dhe ta vendos një tjetër në nominim. Zgjedhja e saj ishte që Granitin ta largoj nga nominimi dhe e zëvedësoi me Donaldin.