FESTA DHE PARTY/ Prag sezonit të çmendur. Veshjet seksi që do jenë trend (FOTO) – AlpeGossip
FESTA DHE PARTY/ Prag sezonit të çmendur. Veshjet seksi që do jenë trend (FOTO)

FESTA DHE PARTY/ Prag sezonit të çmendur. Veshjet seksi që do jenë trend (FOTO)

Është e vështirë të besosh por ndodhemi prag sezonit pranverë -verë 2019 dhe duhet të përgatitemi seriozisht për veshjet që do na duhen për festat apo party-t në bregdet.

Gjëja më e mirë për stilin e vitit 2019 pranverë – verë është se nuk ka rregulla të vërteta dhe asnjë veshje nuk është tepër . Pra është e vërtetë  ju të vendosni se çfarë stili jeni dhe çfarë kosideroni trend.

Por për të qenë brendave të modës bazuar në trendet e reja që u prezantuan nga stilistët në New York,Milano,Paris,Londër ne ju sygjerojm veshjet që janë seksi dhe të mahnitshme për muajt e ardhshëm.