FLASIN EKPERTËT E SEKSIT/ Ja pozicioni në SHTRAT që çiftet po e praktikojnë shpesh këtë fundvit – AlpeGossip
FLASIN EKPERTËT E SEKSIT/ Ja pozicioni në SHTRAT që çiftet po e praktikojnë shpesh këtë fundvit

FLASIN EKPERTËT E SEKSIT/ Ja pozicioni në SHTRAT që çiftet po e praktikojnë shpesh këtë fundvit

Pozicioni i fundit i frikshëm quhet “Santa Little Helper” dhe patjetër që po rekomandohet nga ekspertët e seksit këtë fundvit.

Siç rekomandohet nga Ask Men, ky pozicion është aq i thjeshtë sa “cowgirl” – por me një kthesë të çuditshme.

Filloni duke u shtrirë mbi partneri tuaj dhe duke lidhur tuaj të majtë me pjesën e legenit të tij ndërsa lëvizni.

Ky pozicion gjithashtu do të thotë se partneri ka duart e tij të lira, të cilat ai mund të përdorë për të bredhur në trupin tuaj për kënaqësi shtesë.

Ashtu siç pohojnë ekspertët e seksit, testimi i pozicioneve të reja në shtrat nënkupton përmirësim të marrëdhënieve në mes çifteve.