“PO BËJ ATË QË DUA”/ Flori Mumajesi: Më kishin harruar pa më ftuar… – AlpeGossip
“PO BËJ ATË QË DUA”/ Flori Mumajesi: Më kishin harruar pa më ftuar…

“PO BËJ ATË QË DUA”/ Flori Mumajesi: Më kishin harruar pa më ftuar…

Artisti Flor Mumajesi ka folur për mikrofonin e “Pushime on Top”, ku ka treguar me nota humori se atë e kishin harruar pa e ftuar.

“E kërkova vetë, më kishin harru. U thashë, a ka mundësi një vend, në këmbë. S’hy te protokolli unë, pyti njerëzit e zemrës dhe menjëherë ma bënë një vend, ulur.

Vetëm një këngë kam bërë me Timon, sepse Timo kërkoi një pushim. Sigurisht unë lakmoj që vargjet e tij, të kenë muzikë time, sigurisht është I duruar. Është një eksperiencë, unë kam bërë bashkëpunime të ndryshme por Timo është një eksperiencë. Po fundja, fuqia e fjalës, ai e ka shpirtërore. Është thesar, prandaj erdha me qejf, pak gurë të çmuar kemi”, tha producenti Flor Mumajesi.