FLET YOUNG ZERKA/ Ja çfarë mendon këngëtari për Taynan dhe “grindjet” që po bëhen nga femrat (VIDEO) – AlpeGossip
FLET YOUNG ZERKA/ Ja çfarë mendon këngëtari për Taynan dhe “grindjet” që po bëhen nga femrat (VIDEO)

FLET YOUNG ZERKA/ Ja çfarë mendon këngëtari për Taynan dhe “grindjet” që po bëhen nga femrat (VIDEO)

Young Zerka ka qenë i ftuar në emisionin ‘SevenBizz’.

Artisti ka dhënë mendimin e tij për reperet e reja dhe atë se çfarë po bëhet mes tyre sa i përket muzikës që bëjnë.

Young Zerka për ‘SevenBizz’ me Meriton Mjekiqin, ka treguar pse kjo ‘grindje’ mes vajzave është një gjë e mirë, mendimin e të cilit mund ta ndiqni më poshtë:

 https://www.youtube.com/watch?time_continue=721&v=33cS9pD9IvA