SA VJEN DHE PO BËHENI TË VARUR NGA CIGARJA? Shihni këto 10 mënyra të çuditshme për ta lënë – AlpeGossip
SA VJEN DHE PO BËHENI TË VARUR NGA CIGARJA? Shihni këto 10 mënyra të çuditshme për ta lënë

SA VJEN DHE PO BËHENI TË VARUR NGA CIGARJA? Shihni këto 10 mënyra të çuditshme për ta lënë

Lënia e duhanit paraqet hapin më të rëndësishëm që mund të ndërmarrin duhanpirësit për të përmirësuar cilësinë e jetesës.

Edhe pse lënia e duhanit është një sfidë jo edhe aq e lehtë psikologjike, ju rekomandojmë 10 mënyra interesante se si të veproni, pasi të keni vendosur ta ndërmerrni këtë hap.

Bëhuni të çmendur me shënimet (Ngjitini ato kudo nëpër shtëpi me arsyet për të cilat e keni braktisur duhanin)

  1. Gjeni një partner
  2. Vëni bast me dikë
  3. Hipnozë
  4. Ruani paratë e duhanit
  5. Bëni ndërrimin e duhanit me një hobi të ri
  6. Kuptoni shkaktarët
  7. Shpërbleni veten
  8. Provoni akupunkturën
  9. “Varroseni” pakon diku