“FLIRTE DHE NJOHJE TË REJA”/ Këto janë 2 shenjat më me fat në dashuri për muajin maj – AlpeGossip
“FLIRTE DHE NJOHJE TË REJA”/ Këto janë 2 shenjat më me fat në dashuri për muajin maj

“FLIRTE DHE NJOHJE TË REJA”/ Këto janë 2 shenjat më me fat në dashuri për muajin maj

AKREPI

Për sa i përket lidhjeve të tyre të dashurisë, ata i përkasin shenjave me fat për muajin maj pasi Afërdita në shtëpinë e tyre të 9-të do të bëjë punën e saj. Në të njëjtën kohë, ardhja e Jupiterit në shtëpinë e tyre të 7- të nga 17 maji e në vazhdim do të funksionojë në kombinim me Venusin dhe fati dhe dashuria do të jenë në të kuqe. Në veçanti, ka shumë gjasa që ata të takojnë dikë me të cilin do të hyjnë në një lidhje romantike dhe në një të ardhme shumë të afërt ajo do të zhvillohet në një marrëdhënie serioze. Në të njëjtën kohë, të fejuarit tashmë do të favorizohen si nga planetët ashtu edhe nga Hëna e re, si pasoje ka shume mundesi qe ata te zyrtarizojne lidhjen e tyre.

BRICJAPI

I përkasin edhe shenjave me shumë fat që sektori i tyre i dashurisë do të shpërthejë. Në veçanti, duke pasur Venusin drejtpërdrejt përballë tyre dhe në të njëjtën kohë Jupiterin në shtëpinë e tyre të 5-të, ata do të kenë sukses të jashtëzakonshëm dhe pushtimet do të pasojnë njëra-tjetrën. Flirtimi do të jetë i pandalshëm, ndërkohë që në të njëjtën kohë libido do të rritet, duke rezultuar në një kombinim shpërthyes. Gjithçka që u nevojitet është ta lëshojnë veten dhe ta lënë veten të jenë në magjinë e dashurisë.