PËR TË MBAJTUR LARG KANCERIN/ Këto janë 7 ushqimet që duhet të shmangni – AlpeGossip
PËR TË MBAJTUR LARG KANCERIN/ Këto janë 7 ushqimet që duhet të shmangni

PËR TË MBAJTUR LARG KANCERIN/ Këto janë 7 ushqimet që duhet të shmangni

Shumë shpesh diskutohet për ushqimet e dëmshme për organizmin dhe për efektet negative në shëndet, por pavarësisht kësaj shumë nuk i zbatojnë këshillat e mjekut. Më poshtë do t’iu listojmë 7 ushqime që duhen hequr nga përdorimi i përditshëm, pasi janë vërtetuar shkencërisht që kontribojnë në zhvillimin e qelizave kancerogjene. Më pas vendimi është në duart tuaja!

Të gjitha llojet e ushqimeve të shpejta, përfshirë këtu çokollatat, hamburger, patatinat, etj.

Ushqimet me përmbajtje të lartë kripe.

Alkooli.

Lëngjet e nxehta.

Pijet e gazuara.

Mishi i përpunuar.

Kokoshkat e paketuara dhe ato që piqen në mikrovalë.