TË VEÇANTA/ Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris – AlpeGossip
TË VEÇANTA/ Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

TË VEÇANTA/ Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Është dimër. Është ftohtë. Askush s’ka fort durim të mendojë dhe kombinojë veshje interesante. Kështu që, yjet e street style-it janë shpëtimi ynë. Pas Milanos, të apasionuarit pas modës zbarkuan në Paris dhe ja çfarë veshjesh ranë në sy.

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris

Voilà – Frymëzohuni nga yjet e street style-it në Paris