Fotografitë që tregojnë misteret e pabesueshme të kordonit të kërthizës – AlpeGossip
Fotografitë që tregojnë misteret e pabesueshme të kordonit të kërthizës

Fotografitë që tregojnë misteret e pabesueshme të kordonit të kërthizës

Kjo kordë e vogël është lidhja nga një botë në tjetrën, si dhe burim dashurie e jete.
Këto fotografi janë titulluar ‘Në mes dy botëve’, përshkrim i përkryer i foshnjës kur lë barkun, i lidhur ende me nënën e saj përmes forcës së njohur si kordoni i kërthizës, transmeton Gazeta Shneta.

Kordoni i kërthizës është një pompë pulsuese, e cila mundëson që foshnja të marrë oksigjenin dhe lëndët ushqyese gjatë qëndrimit në mitër.