FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike? – AlpeGossip
FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?

FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?

Është e pamundur të mos e kesh parë qoftë edhe një nga filmat e mëposhtëm. Të gjithë janë nga ata më klasikët. Po sot si do dukeshin nëse do ta rikrijonin atë skenë aktorët e famshëm?

Me aplikacion, por “Bright Side” ia ka dalë të sjellë një shije.

Anne Hathaway në The Princess Diaries

FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?

Russell Crowe në Gladiator

FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?

Julia Roberts dhe Hugh Grant në Notting Hill

FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?

Lindsay Lohan në The Parent Trap

FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?

Jim Carrey në The Truman Show

FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?

Elijah Wood në The Lord of the Rings

FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?

Anjelica Huston në The Addams Family

FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?

Kristen Stewart dhe Robert Pattinson në Twilight

FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?

Alexa PenaVega dhe Daryl Sabara në Spy Kids

FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?

Claire Danes dhe Leonardo DiCaprio në Romeo + Juliet

FOTOT/ Si do dukeshin 10 aktorë sot po të rikrijonin rolet ikonike?