FRYMËZUESE/ Kjo që po bën Kate Middleton për 3 fëmijët e saj nuk ka të paguar – AlpeGossip
FRYMËZUESE/ Kjo që po bën Kate Middleton për 3 fëmijët e saj nuk ka të paguar

FRYMËZUESE/ Kjo që po bën Kate Middleton për 3 fëmijët e saj nuk ka të paguar

Si përkujdeset një nënë për fëmijën e vet, nuk kujdeset askush në botë!

As dadot e superpaguara, as askush!

Supozohet se në familjen mbretërore çdo gjë ndryshon, por jo!

Edhe në një familje mbretërore një fëmijë mbetet fëmijë si gjithë të tjerët dhe si i tillë meriton vëmendjen maksimale nga prindi!

Ndoshta shumicës prej nesh na surprizon fakti se Kate Middleton përkujdeset vetë për rritjen e fëmijëve, por është e vërtetë!

Në përurimin e “FamilyLine”, një linje telefonike që ofron ndihmë për prindërit dhe kujdestarët, Kate rrëfeu vështirësitë e prindërimit. Përballë vullnetarëve, ajo u shpreh:

“Të gjithë përjetojmë të njëjtën sfidë si prindër!”

Një gjë është e sigurt nga e gjitha kjo!

Vështirësia nga ana e prindit për rritjen e 3 fëmijëve është kolosale! Po ashtu Kate Middleton duket se po ja del më së miri.

Hapi i parë i mirë është se po kujdeset vetë për ta, pasi rrallë persona në pozitën e saj mbretërore do e bënin! E përgëzojmë për këtë!