FUSTAN APO RROBA BANJO/ Njerëzit nuk po dinë ç’të mendojnë dhe me të drejtë – AlpeGossip
FUSTAN APO RROBA BANJO/ Njerëzit nuk po dinë ç’të mendojnë dhe me të drejtë

FUSTAN APO RROBA BANJO/ Njerëzit nuk po dinë ç’të mendojnë dhe me të drejtë

 Së fundmi një markë e njohur rrobash ka nxjerrë në shitje një fustan që duket se ka bërë konfuzë shumë njerëz. Bëhet fjalë për këtë këtu, që në të njejtën kohë është menduar të vishet edhe si fustan, por edhe si rroba banje.

Më fal! A nuk është pak si shumë i mbuluar për tu veshur në plazh dhe pak si shumë i zbuluar për tu veshur diku tjetër.

Gjithësesi, kompania që e ka hedhur në treg mendon se fustani për të cilin po flasim është mjaftueshëm “normal” dhe i bukur sa për tu blerë nga vajzat.

Tek e fundit mbase kanë të dretë!

Çmimi i tij është vetëm 22 paundë, pra një sasi e pranueshme parash për tu konsideruar të shkuara dëm.