GATI PËR NJË FËMIJË TJETËR/ Zbulohen planet e Tristan Thompson dhe Khloe Kardashian – AlpeGossip
GATI PËR NJË FËMIJË TJETËR/ Zbulohen planet e Tristan Thompson dhe Khloe Kardashian

GATI PËR NJË FËMIJË TJETËR/ Zbulohen planet e Tristan Thompson dhe Khloe Kardashian

Vitin e kaluar  u zbulua se partneri i Khloe Kardashian, Tristan Thompson e tradhtonte ndërkohë që ajo ishte shtatzënë me vajzën e tyre, True.

Ishte një periudhë tepër emocionale dhe e zhurmshme për Khloe, por pavarësisht kësaj ajo zgjodhi të qëndronte pranë partnerit të saj.
Tani çifti është më i lumtur se kurrë, por p

roblemi i vetëm është se jo të gjithë kanë mundur ta falin Tristan, ashtu si partnerja e tij. Shpesh ai ka marrë komente fyese dhe plot urrejtje.

Khloe është treguar e fortë duke arritur të përballojë çdo gjë dhe është fokusuar tek ai dhe vajza e tyre.
Ajo gjithashtu ka shprehur dëshirën për të pasur një fëmijë tjetër këtë vit me Tristian, pas gjithë komenteve nga ndjekësit për marrëdhënien e tyre.