Gabimi në skenën më të rëndësishme të “Ezel”, u zbulua vetëm disa vite më vonë – AlpeGossip
Gabimi në skenën më të rëndësishme të “Ezel”, u zbulua vetëm disa vite më vonë

Gabimi në skenën më të rëndësishme të “Ezel”, u zbulua vetëm disa vite më vonë

Seriali “Ezel” ka qenë një ndër serialet më të ndjekura në botë, i realizuar nga Turqia.
Mirëpo, duket se gjatë realizimit të serialit, ka patur disa skena, detajet e së cilave nuk janë parë mirë.

Në skenën kur “Daja Ramiz” po jepte shpirt pasi ishte qëlluar, në pemën pas tij dhe “Ezelit” shihet teksa urinon një burrë.

Skena zgjat vetëm pak sekonda dhe duhet një sy i kujdesshëm për ta dalluar.

Kjo skenë që ka përlotur shikuesit shihet dhe shpërndahet gjerësisht në rrjetet sociale ende, ku edhe është më e vështirë që gabimet të kalojnë pa u vënë re.