“GAFA” E RADHËS/ Deamishel ngel edhe në gjeografi: Kosova kufizohet me Greqinë – AlpeGossip
“GAFA” E RADHËS/ Deamishel ngel edhe në gjeografi: Kosova kufizohet me Greqinë

“GAFA” E RADHËS/ Deamishel ngel edhe në gjeografi: Kosova kufizohet me Greqinë

Të enjten banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Albania janë vënë para disa pyetjeve të ndryshme në kuadër të një loje që përfshin provën javore.

Mes pyetjeve të shumta kanë dominuar në një pjesë të mëdha edhe pyetjet e Gjeografisë.

U pa qartazi se banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri kanë ngecje të theksuara në njohuritë gjeografike dhe historike.

DeaMishel tha “Greqia” në një moment duke u munduar të ndihmonte Armaldon, i cili nuk po e gjete shtetin e katërt me të cilin kufizohet Kosova, e që ishte Serbia.

Njohuritë e tyre të pakta në Gjeografi kanë bërë që një pjesë e madhe e shikuesve të këtij spektakli jo vetëm që të dëshpërohen, por edhe të qeshurin me paditurinë e banorëve në komentet e bëra në rrjetet sociale.