THOTË SE KA MESATAREN 9.8/ “Gafa” e Deamishel: Skënderbeu ka lindur në vitin 1956 – AlpeGossip
THOTË SE KA MESATAREN 9.8/ “Gafa” e Deamishel: Skënderbeu ka lindur në vitin 1956

THOTË SE KA MESATAREN 9.8/ “Gafa” e Deamishel: Skënderbeu ka lindur në vitin 1956

Vëllai i madh” i ka vënë banorët përpara një prove interesante, ku secili prej tyre duhet t’u përgjigjej disa pyetjeve rreth historisë.

Banori që do të gjente më shumë pyetje të sakta, do të fitonte imunitet për javën e ardhshme.

Një përgjigje që mori më së shumti vëmendjen e banorëve dhe të publikut ishte ajo e Deas kur u pyet për vitin e lindjes së Gjergj Kastriot Skënderbeut.

Duke mos e ditur vitin e saktë, Dea aludoi se lindja e heroit tonë kombëtar ishte në vitin 1956.