Gazetarja 20 vite pa babain. Bashkëshorti i jep forcë në mënyrën më të bukur të mundshme – AlpeGossip
Gazetarja 20 vite pa babain. Bashkëshorti i jep forcë në mënyrën më të bukur të mundshme

Gazetarja 20 vite pa babain. Bashkëshorti i jep forcë në mënyrën më të bukur të mundshme

Gazetarja Eneida Xhelili ka përkujtuar këtë mëngjes të atin. “Më mungon babi. 20 vite pa ty”, shkruan ajo në një foto të të atit që paska ikur shumë përpara kohe nga kjo jetë. Mes disa komenteve të miqve, nuk mungoi ai i bashkëshortit të Eneidës, gazetarit Edmond Kukeli.

“… gjithsesi, ti mos u mërzit e dashur dhe derën mos e mbyll… se ai do të vijë një ditë me erën të të puthë ty…”, i shkruan ai. A ka forcë më të madhe se kaq?