Genta “plas” më në fund, tregon emrin e partnerit – AlpeGossip
Genta “plas” më në fund, tregon emrin e partnerit

Genta “plas” më në fund, tregon emrin e partnerit

E ftuar në “Shiko kush Luan” Genta Ismajli gjatë sfidave, është detyruar që të zgjedhë në vend të alkollit, të tregojë një detaj të rëndësihëm nga jeta e saj.

Përballë njëra-tjetrës në këtë lojë kanë qenë Genta Ismajli dhe Anxhela Pelisteri,e cila e ka pyetur se si quhet partneri i saj.

Genta është përgjigjur menjëherë duke thënë “Hasan”, por pa dashur të japë mbiemër. Nëse ka qenë një përgjigje sa për të mos kthyer ndonjë gotë, apo emër i vërtetë mbetet për t’u parë në ditët në vijim.