“A E DASHURON DONALDIN”? Beatrix rrëfehet: Duhet t’i kisha marrë hapat më ngadalë – AlpeGossip
“A E DASHURON DONALDIN”? Beatrix rrëfehet: Duhet t’i kisha marrë hapat më ngadalë

“A E DASHURON DONALDIN”? Beatrix rrëfehet: Duhet t’i kisha marrë hapat më ngadalë

Beatrix gjendet brenda një trekëndëshi dashurie me në qendër Donaldin.

Moderatorja Arbana Osmani e ka pyetur atë nëse ndjenjat kundrejt Donaldit janë në rrethanat e dashurisë apo jo.

Këngëtarja deklaroi se duhet të vepronte me hapa më të savashtë dhe më të sigurtë në këtë marrëdhënie.

Nga ana tjetër Beatrix deklaroi se pavarësisht gjithçka ndjenjat e saj për Donaldin nuk do të të ndryshojnë.

‘’ Mund t’i kisha marrë hapat më të sigurtë, e di që ndjenjat e mia nuk ndryshojnë por gjithësesi nuk duhet të isha hedhur aq lehtë. E di që edhe ndjenjat e atij nuk ndryshojnë’’,- tha ajo.