Gëzim Kruja tregon PENGUN e jetës, Çani merr urgjentisht në telefon Metën – AlpeGossip
Gëzim Kruja tregon PENGUN e jetës, Çani merr urgjentisht në telefon Metën

Gëzim Kruja tregon PENGUN e jetës, Çani merr urgjentisht në telefon Metën

Artisti i madh Gëzim Kruja mbrëmë në “Zonën e Lirë” të moderatorit Arian Çani ka rrëfyer pengun e madh.

Për çudinë e të gjithëve, Gëzim Kruja deklaroi se nuk e ka marrë ende titullin “Nder i Kombit”, pavarësisht se ai ka një jetë në skenë.

Arian Çani ka tentuar të marrë në telefon Presidentin Ilir Meta, por ky i fundit nuk është pëgjigjur.

Gëzim Kruja është një ndër aktorët më të mirë në Shqipëri, prej 1 jete ai ka dhuruar humor e spektalët për shqiptarët, dhe çmimi në fjalë është shpërblimi më i pakët për të.