GJATË NJË NDARJE TË VËSHTIRË/ Zbuloni filmat që do t’ju ndihmojnë ta kaloni – AlpeGossip
GJATË NJË NDARJE TË VËSHTIRË/ Zbuloni filmat që do t’ju ndihmojnë ta kaloni

GJATË NJË NDARJE TË VËSHTIRË/ Zbuloni filmat që do t’ju ndihmojnë ta kaloni

Nuk është nevoja t’ju kujtojmë që ndarjet janë të vështira dhe të dhimbshme. Nëse e kaloni dhe vetë, ju sigurojmë që askush nuk do t’ju ndihmojë ta kaloni mërzinë. Në këtë moment vijnë në ndihmë filmat dhe na duhet ta theksojmë, filmat që nuk flasin për ndarje. Nëse jeni konfuzë, mundohuni të zgjidhni disa filma që janë të gëzueshëm, që flasin për aventura të reja apo dhe disa filma komedi. Hidhini një sy listës që kemi përgatitur dhe zgjidhni filmin që ju duket më interesant.

1. The Parent Trap (1998)

 

2. Legally Blonde (2001)

 

3. The Notebook (2004)

 

4. John Tucker Must Die (2006)

 

5. Mamma Mia (2008)

 

6. La La Land (2016)

 

7. Girls Trip (2017)